Živina

Pileće grudi ‒ file kocke

Šnicle, pilav, salata od piletine… Grudi su sigurno neizostavan sastavni deo svaki put kada poželite nemasno belo meso vrhunskog kvaliteta. Pakovanje u kockama je idealno za sve koji žele da što brže pripreme zdrav i ukusan obrok.

500 g

Pileći karabataci ‒ fileji

Bilo da je reč o pikniku ili ručku za domaćim stolom, pileći karabataci predstavljaju klasiku koju je uvek dobro imati pri ruci jer su izvrsno rešenje za skoro svaku priliku. Sočno kvalitetno pileće meso, bogatog ukusa i jednostavno za pripremu. Jednostavno začinite fileje i spremni su za vaš tiganj.

500 g

Pleći karabataci i bataci

Bilo da je reč o pikniku ili ručku za domaćim stolom, pileći karabataci predstavljaju klasiku koju je uvek dobro imati pri ruci jer su izvrsno rešenje za skoro svaku priliku. Sočno kvalitetno pileće meso, bogatog ukusa i jednostavno za pripremu.

500 g

Tanjir pileće supe

U brojnim slučajevima nema boljeg od domaće pileće supe. Ona će vas ugrejati tokom hladnih zimskih dana, dati vam snagu kada vas napadne prehlada ili viroza i svaki put iznova vam vratiti snagu posle velikog noćnog slavlja. A budući da osnov svake zaista ukusne supe čini kvalitetno meso, za vas smo pažljivo izabrali samo one komade piletine koji su najbolji za supu.

500 g