Pravno obaveštenje i uslovi korišćenja

Prezentacija

Ovaj veb-sajt za vas priprema kompanija Panvita MIR d.d., Ljutomerska cesta 28a, 9250 Gornja Radgona (u daljem tekstu:Panvita d.d.) u saradnji sa kompanijom digiGRAL Vizualne komunikacije d.o.o. Mada su podaci o kompaniji Panvita d.d. i njenim proizvodima, kao i trećim licima i njihovim proizvodima koji se nalaze na ovom veb-sajtu pripremljeni uz puno pažnje, postoji mogućnost da prilikom dodavanja sadržina veb-sajtu ili njegovih ostalih izmena dođe do greške – u takvom slučaju posetiocima veb-sajta iskreno se izvinjavamo. Posetom ovom veb-sajtu svako bez ograničenja i bezrezervno prihvata uslove korišćenja veb-sajta ave.si.

Sadržina i isključenje odgovornosti

Sva sadržina na veb-sajtu ave.si je informativnog karaktera. Panvita d.d. se obavezuje da će učiniti sve da podaci na veb-sajtu budu ažurni, ali ne preuzima nikakvu pravnu odgovornost za njihovu tačnost i kompletnost, a što se odnosi na preciznost, potpunost ili upotrebljivost bilo koje informacije, proizvoda ili opisanog postupka. Panvita d.d. takođe ne odgovara za eventualne štamparske greške i nedostatke kod unosa ažurnih podataka.

Panvita d.d. ni u kom slučaju nije i ne može da bude odgovorna za oštećenje (uključujući ono koje izazovu virusi) računarske opreme, mobilnih telefona ili bilo kojih drugih aplikacija putem kojih se može pristupiti veb-sajtu ave.si, a koje je posledica korisnikove posete veb-stranicama ili njihovog bilo kakvog korišćenja.Panvita d.d. nije odgovorna ni za kakvu štetu bilo koje vrste koja bi mogla da nastane usled korišćenja ili nemogućnosti korišćenja veb-sajta ave.si.

Panvita d.d. zadržava pravo da bilo kada na bilo kakav način izmeni sadržinu veb-sajta ave.si bez obzira na razlog i bez prethodnog obaveštenja i ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve posledice takvih izmena.

Pravno obaveštenje

Sva prava veb-sajta ave.si su zadržana. Svi slikovni i pismeni materijali i informacije na veb-sajtu ave.si su u zakonski dozvoljenom okviru predmet autorske zaštite ili drugog oblika zaštite intelektualne svojine Panvite d.d. i njenih partnera čije su sadržine uključene u veb-sajt ave.si.

Korisnik može da koristi sadržinu veb-sajta ave.si isključivo u svoje privatne, to jest nekomercijalne svrhe. Svaki drugi oblik korišćenja sadržine veb-sajta Panvita d.d. u komercijalne svrhe nije dozvoljen. Informacije i materijali objavljeni na ovim veb-stranicama ne smeju da se prepisuju, umnožavaju ili na neki drugi način šire u komercijalne svrhe bez izričite pismene dozvole Panvite d.d.

Panvita d.d. može bilo kada da izmeni pravno obaveštenje i uslove korišćenja veb-sajta, a isti su za korisnike obavezujući u trenutno izmenjenom obliku.

Privatnost i zaštita podataka o ličnosti

Panvita d.d. koristi tehnologiju kolačića koji omogućavaju praćenje vašeg kretanja njenim veb-sajtom, evidentiranje aktivnosti korisnika na veb-sajtu i ocenjivanje i unapređivanje veb-sajta kako bi postao što jednostavniji za upotrebu. Sami možete da podesite veb-pregledač na način da onemogući rada sa kolačićima ili da vas upozori kada se kolačići šalju.

U svrhu statistike Panvita d.d. zadržava pravo da prikuplja samo one podatke posetilaca svog veb-sajta iz kojih nisu prepoznatljive individualne osobine pojedinca.

Na pojedinim delovima našeg veb-sajta poverićete nam svoje podatke o ličnosti, na primer radi registracije na veb-sajtu. Panvita d.d. garantuje i obavezuje se da će te podatke o ličnosti štititi kao poverljive u skladu sa važećim zakonodavstvom. Podatke koje nam dostavite nećemo otkriti trećim ili neovlašćenim licima, a koristićemo ih samo u svrhu za koju ste nam ih dostavili.

Privatnost i bezbednost podataka o ličnosti kod ovlašćenih pružalaca usluga Panvite d.d.

DigiGRAL d.o.o. zajedno sa Panvitom d.d. održava informacioni sistem ave.si i za Panvitu d.d. obavlja poslove u oblasti održavanja i nadogradnje portala.DigiGRAL d.o.o. i eventualne druge spoljne kompanije koje za Panvitu d.d. obavljaju određene delatnosti u okviru portala obavezuju se da će podatke o ličnosti obrađivati samo u okviru ovlašćenja Panvite d.d. i da ih neće obrađivati i ne smeju da ih obrađuju ni u jednu drugu svrhu.

Upozorenje u vezi sa neovlašćenim ili nepravilnim korišćenjem

Panvita d.d. može iz bezbednosnih razloga i kako bi svim korisnicima obezbedila neometano korišćenje svog veb-sajta da koristi programe za praćenje saobraćaja i identifikaciju neovlašćenih pokušaja učitavanja ili izmene informacija ili nekog drugog načina nanošenja štete. U slučaju ovlašćenih zakonitih istraga i u skladu sa potrebnim zakonitim postupcima informacije iz tih izvora mogu da se upotrebe za identifikaciju pojedinaca.

Spoljne veze

Sadržine objavljene na veb-sajtu ave.si mogu da sadrže veze do različitih spoljnih stranica kao što su drugi veb-sajtovi, pojedinačne veb-stranice i ostali izvori. Nismo odgovorni za dostupnost i sadržinu spoljnih veza ili greške u vezi sa njima, a osim toga korisnici veb-stranica ave.si ne mogu da pretpostave da se veb-stranice do kojih veb-sajt pruža vezu pridržavaju istih načela poštovanja privatnosti i zaštite podataka o ličnosti kao što je to slučaj sa Panvitom d.d. Odgovornost Panvite d.d.  je prilikom posete povezanim veb-sajtovima i njihovog korišćenja za sve slučajeve isključena.

Neočekivani oglasi

Prilikom posete našem veb-sajtu vaš veb-pregledač može da prikaže neočekivane oglase. Te oglase najverovatnije proizvode druge veb-stranice ili drugi softver instaliran na vašem računaru.Panvita d.d. ne odobrava i ne preporučuje proizvode ili usluge prikazane u neočekivanim oglasima na vašem računaru tokom posete našem veb-sajtu.

Autorska prava

Ovaj veb-sajt sadrži materijale zaštićene autorskim pravom. Autori tih materijala, odnosno ostali nosioci autorskih prava na tim materijalima zadržavaju pravo na njihovo umnožavanje i stavljanje u promet. Očekuje se da sva lica koja umnožavaju ili stavljaju te informacije u promet poštuju uslove i obaveze koje traže autori, odnosno nosioci autorskih prava. Uprkos tome materijali zaštićeni na taj način mogu da se citiraju i koriste u dobroj veri, u skladu sa propisima o autorskim pravima koji generalno dozvoljavaju korišćenje u nekomercijalne obrazovne svrhe kao što su učenje, istraživanje, kritika, vesti i izveštavanje.

Kontakt

Panvita d.d., Ljutomerska cesta 28a, 9250 Gornja Radgona