Ko smo mi

Mi smo grupa kompanija iz slovenačke prehrambeno-prerađivačke industrije koja se bavi bezbednom i kvalitetnom proizvodnjom i preradom hrane u čitavom proizvodnom lancu od njive do stola. Održivo proizvedena hrana, sertifikovani i kontrolisani proizvodni procesi, kao i uvažavanje istorijskog iskustva čine osnovnu karakteristiku poslovanja pomoću koje gradimo poverenje potrošača na domaćem tržištu i tržištima evropskih zemalja. U našem sastavu je 11 kompanija koje se bave proizvodnjom hrane za životinje, poljoprivredom, živinarstvom, svinjarstvom, veterinarstvom, proizvodnjom mesa i proizvoda od mesa, vinogradarstvom, ekologijom i energetikom. Vertikalno integrisana proizvodnja hrane zasnovana je na sledljivosti, nadzoru i obezbeđivanju stalnog kvaliteta u čitavom proizvodnom lancu.

Osnovnu sirovinu potrebnu za proizvodnju kontrolisane, bezbedne i kvalitetne hrane proizvodimo sami, odnosno nabavljamo u lokalnoj sredini. Sarađujemo sa više od 2000 porodičnih poljoprivrednih gazdinstava koja pod jedinstvenim i strogo kontrolisanim standardima proizvode najvećeg kvaliteta. Lokalno snabdevanje omogućava da gradimo sistem obezbeđivanja bezbedne i zdrave domaće hrane na sledećim temeljima: sledljivost, sistemi upravljanja i kvaliteta, saradnja sa neutralnim laboratorijama, uvođenje nadstandarda u živu proizvodnju i stalna stručna provera, kao i stručni napredak.

AVE – VREME ZA NAJBOLJE
Pod robnom markom AVE nudimo najširi asortiman crvenog i belog mesa i proizvoda od mesa u Sloveniji. Tržištu godišnje nudimo otprilike 18 hiljada tona svežeg mesa, polugotovih proizvoda od mesa, barenih, polutrajnih i sušenih proizvoda od mesa.

BEZ ALERGENA – BEZ BRIGE
Grupa Panvita je prva u Sloveniji iz proizvodnje u potpunosti povukla sve glavne alergene: jaja, soju i gluten, a mleko je prisutno samo u proizvodima sa sirom.Osim toga, skoro svi naši proizvodi su i bez pojačivača arome.