Salame i kobasice

Grajska salama

Grajska salama je trajna suva salama kakvu nećete naći nigde drugde jer je izrađena prema recepturi AVE kuvarskih majstora i kao takva spada u ekskluzivne AVE proizvode.

300 g, 600 g

Seljačka salama

Salama od svinjskog i goveđeg mesa koja će vam svojim jedinstvenim ukusom dočarati pravu seosku idilu.

300 g, ca. 600 g

Kulen

Proizvod od svinjskog mesa na osnovu tradicionalne recepture iz Slavonije, prilagođen savremenom stilu života. Sa svojom jedinstvenom bojom skoro ne sme da nedostaje u narescima i kanapeima jer ih zaista čini bogatijim.

100 g

Pileća posebna

Miljenica u narodu sa tradicijom! Stara dobra klasika od pilećeg mesa bez koje ne može da se zamisli školski izlet.

100 g, 180 g

Trim

Pravi trio-hit. Legendarna posebna sa ukusnim sirom i povrćem predstavlja punovredan obrok u jednom proizvodu. Pa ipak, najbolje će ispasti na komadu svežeg hleba.

ca. 2200 g

Parizer

Svima poznati parizer ide odlično u svaki sendvič, a izvrstan je i kao dodatak uz omlet, salatu ili namaz.

100 g

Tirolska kobasica

Jedna od „muževnijih“ salama. Za sve ljubitelje punog ukusa mesa, pripremljena prema originalnoj recepturi.

100 g

Šunkarica

Šunkarica, napravljena od kvalitetnih komada svinjskog mesa, još spada u najomiljenije proizvode u veštačkom omotaču. Tradicionalna receptura i mesnati ukus još uvek joj obezbeđuju svoje mesto uz kuvane pršute i šunke.

1,5 kg

AVE Radost

Kobasica je napravljena prema staroj recepturi i ima specifičan ukus. Najbolja je na štapu i pečena na otvorenoj vatri na logorovanju ili pikniku u prirodi.

ca. 1600 g

Tradicionalna seljačka kobasica

Tradicionalna seljačka kobasica je po svom sastavu slična poznatoj kranjskoj kobasici, s tim što krajevi nisu zavezani štapićima. Može da se kuha ili peče, a uz nju obavezno idu senf, ren i sveži hleb.

400 g

Pečena mesna slanina

Pečena mesna slanina. Klasika koja je pod nazivom „bejkon“ poznata skoro svuda u svetu, predstavlja deo jelovnika bez kog nema pravog engleskog doručka ni mnogih drugih ukusnih jela.

100 g