Naresci

Kulen

Proizvod od svinjskog mesa na osnovu tradicionalne recepture iz Slavonije, prilagođen savremenom stilu života. Sa svojom jedinstvenom bojom skoro ne sme da nedostaje u narescima i kanapeima jer ih zaista čini bogatijim.

100 g

Grajska salama

Grajska salama je trajna suva salama kakvu nećete naći nigde drugde jer je izrađena prema recepturi AVE kuvarskih majstora i kao takva spada u ekskluzivne AVE proizvode.

300 g, 600 g

Seljačka salama

Salama od svinjskog i goveđeg mesa koja će vam svojim jedinstvenim ukusom dočarati pravu seosku idilu.

300 g, ca. 600 g

Fina salama

Sušeni proizvod od mesa od najboljih komada mesa i slanine. Spada u proizvode sa dugom tradicijom sa specifičnim ukusom i oblikom.

Seljačka šunka

Seljačka šunka (Mürska šunka) pripremljena je onako kako su nekada na selu čuvali proizvode od mesa od kvarenja. Izabrani su butovi najboljih svinja koji su suvo soljeni, dimljeni na hladnom dimu i sušeni na vazduhu.

80 g

Suvi vrat

Suvi vrat AVE Prestige je zbog svoje posebne pripreme nešto drugačiji od ostalih suvih vratova te vrste. Konzervisanje na hladnom dimu donosi pun i slojevit ukus koji se u potpunosti razvija posle nešto dužeg žvakanja.

80 g

Tirolska kobasica

Jedna od „muževnijih“ salama. Za sve ljubitelje punog ukusa mesa, pripremljena prema originalnoj recepturi.

100 g

Pečena mesna slanina

Pečena mesna slanina. Klasika koja je pod nazivom „bejkon“ poznata skoro svuda u svetu, predstavlja deo jelovnika bez kog nema pravog engleskog doručka ni mnogih drugih ukusnih jela.

100 g

Mürska plećka

Za brze nareske kada vas iznenade nenajavljeni gosti. Oduševićete ih izrazitim i punim ukusom dimljenog mesa. Poslužite je zajedno sa ostalim šunkama linije AVE Prestige i posmatrajte oduševljenje gostiju. Ni vi nećete ostati ravnodušni.

100 g

Dimljena vratina

Za raznovrsniji narezak, pri čemu pravi gurmani ne mogu, a da je ne stavljaju i u sendviče, jer su sa njom još slasniji.

100 g

Pileća posebna

Miljenica u narodu sa tradicijom! Stara dobra klasika od pilećeg mesa bez koje ne može da se zamisli školski izlet.

100 g, 180 g

Parizer

Svima poznati parizer ide odlično u svaki sendvič, a izvrstan je i kao dodatak uz omlet, salatu ili namaz.

100 g