Svinjske hrenovke

Viršla u prirodnom omotu

Prava pop zvezda među kobasicama, obožava ju i staro i mlado. Sa spanaćom i krompirom, u testu, pečena na žaru, u omletu, na pici, sa jajima… jednostavno prija – uvek i svugde! Ali naravno da je kao i svi AVE proizvodi iz sklopa viršli, pripremljena od odabranog kvalitetnog mesa.

Pakiranje: cca. 390 g i posluženo na delikatesi.

Viršla koktel

Prava pop zvezda među kobasicama, obožava ju i staro i mlado. Sa spanaćom i krompirom, u testu, pečena na žaru, u omletu, na pici, sa jajima… jednostavno prija – uvek i svugde! Pogotovo je obožavaju deca. Ali naravno da je kao i svi AVE proizvodi iz sklopa viršli, pripremljena od odabranog kvalitetnog mesa.

Pakiranje: cca 400 g

Frankfurter XXL

Pravi ljubitelji zacijelo dobro znaju pionira među hrenovkama. U svojoj preko 600 godina dugoj povijesti Frankfurter je stvorio svjetski renome, a njegov zaštitni znak je, pored činjenice da je napravljen isključivo od svinjskog mesa, svakako njegova specijalna dužina - za XXL užitak! No naravno da je, kao i svi AVE proizvodi iz sklopa hrenovki, pripremljen od biranog kvalitetnog mesa, bez dodanih masnoća i alergena.

Pakiranje: Posluženo na delikatesi.