Dimljeno meso

Dimljeni vrat

Još jedna uvek popularna klasika od mesa koju obožavaju svi mesni gurmani i koja je izvrstan izbor za pripremu ukusne ječmene kaše (ričeta), pasulja i brojnih drugih jela „na kašiku“. Proizvod može i dodatno da se kuva. Podesan za nareske ili kao dodatak uz jela i u čorbama.

ca. 600 g

Klasično dimljena šunka

Pripremljena od spoljnog buta suvim postupkom soljenja i klasičnim dimljenjem, što joj daje autentičan ukus.

ca. 700 g

Dimljena rolovana plećka u mrežici

Pravi izbor za sve koji volite pun i autentičan ukus mesa i neizostavan osnov brojnih tradicionalnih slovenačkih jela „na kašiku“. Možete je probati i samostalno ili uz komad svežeg hleba, u svakom slučaju i najveći mesni gurmani sigurno će zadovoljno klimati i tapšati se po stomacima. Proizvod može i dodatno da se kuva. Podesna za nareske ili kao dodatak uz jela i u čorbama.

ca. 1000 g

Dimljena zadnja kolenica

Verna pratilja svih ljubitelja „pravog mesa“ koja je često i glavna tajna najbolje ječmene kaše (ričeta) ili pasulja, a koja je uvek odličan izbor i za pripremu mnogih drugih jela ili samostalno uz komad svežeg hleba. Proizvod može i dodatno da se kuva. Podesna za nareske ili kao dodatak uz jela i u čorbama.

ca. 1300 g

Dimljena šunka sa kožom u mrežici

Pripremljena prema tradicionalnoj recepturi od izabranih komada buta, naročito pogodna za pripremu ukusnih narezaka.

ca. 800 g