Pileći

Ćevapčići

Prokušani recept za odabranu smesu mlevene govedine i svinjetine s dodatkom začina. Tradicionalan kvalitet za sve koji se pridržavaju klasika.

480 g in ca. 1300 g

Leskovački ćevapčići

Izvorni leskovački začini, duplo mlevenje i prvoklasno meso za nezaboravne mesne užitke. Za pravi “leskovački voz”- poslužite sve leskovačke delikatese odjednom!

Piletina na ražnju

Piletina na ražnju nepogrešiv je deo svakog piknika. Reč je o slasnom delikatesu od pilećih prsa kojeg je jednostavno peći a u njemu može još jednostavnije da se uživa. Ovaj interesantno spremljeni obrok najviše će razveseliti decu.

600 g

Gurmanski ražnjići

Ukusni ražnjići od pilećih prsa kojima su još posebno oduševljena deca. Kockice slanine prave ih posebno sočnima. Najukusniji su sveže hrskavo pečeni.

Piletina na ražnju sa sirom

Piletina na ražnju sa dodanim sirom nepogrešiv je deo svakog piknika. Radi se o slasnom delikatesu od pilećih prsa kojeg je jednostavno peći a u njemu može još jednostavnije da se uživa.

550 g

Pileći ražnjići kebab

Nema piknika bez pilećih ražnjića, ali to ne znači da klasika treba da postane rutina.Pileći ražnjići kebab sigurno će obogatiti vaš piknik i postaće pravi hit za sve koji vole proverenu hranu, ali ujedno obožavaju da probaju nešto novo.Klasika sa daškom egzotike koja će se pobrinuti da baš vi postanete poznati kao najbolji majstor za piknike koji poznaje najnovije trendove.

Pileća bedra marinirana

Prvoklasna pileća bedra se u slasnoj marinadi jedinstvena ukusa pretvaraju u pravi pileći delikates. Na vama je samo da ih na brzinu ispržite!

480 g

Pileći giros

Hrskavi komadići prvoklasnog pilećeg mesa sa odabranim začinima. Ovaj delikates će vašem domu bez sumnje da dočara pravi grčki ugođaj, a izuzetno se jednostavno sprema, dovoljno je samo da se na kratko isprži na ulju ili na žaru. Kalí óreksi!