Leskovački

Leskovački ćevapčići

Izvorni leskovački začini, duplo mlevenje i prvoklasno meso za nezaboravne mesne užitke. Za pravi “leskovački voz”- poslužite sve leskovačke delikatese odjednom!

Leskovački ćevapčići na štapiću s kajmakom

Izvorni leskovački začini, duplo mlevenje i prvoklasno meso sa kajmakom za nezaboravne mesne užitke. Za pravi “leskovački voz”- poslužite sve leskovačke delikatese odjednom!

Leskovačka pljeskavica

Izvorni leskovački začini, duplo mlevenje i prvoklasno meso sa kajmakom, za nezaboravne mesne užitke. Za pravi “leskovački voz”- poslužite sve leskovačke delikatese odjednom!

480 g

Leskovačka kobasica pikant

Neka pikantna leskovačka kobasica zažari i u vašim ustima. Za pravi “leskovački voz”- poslužite sve leskovačke delikatese odjednom!

420 g

Leskovački uštipci

Kada mešavini prvoklasne mlevene govedine i svinjetine pridodamo komadiće dimljene hamburške slanine i sira te sve zajedno oplemenimo još i odabranim izborom začina koji se pobrinu za pravi leskovački ukus, nastaje gozba koja će obuzeti i oduševiti i one najizbirljivije. Za pravi “leskovački voz” poslužite sve leskovačke delikatese odjednom!

240 g

Teleći čevapčici

Mljevena teletinu sa pažljivo odabranim začinima koji daju pravi ukus Leskovca. Ovaj jedinstveni proizvod na tržištu savršeno dopunjuje korpu Leskovački specijaliteti.