Leskovački

Leskovački ćevapčići

Izvorni leskovački začini, duplo mlevenje i prvoklasno meso za nezaboravne mesne užitke. Za pravi “leskovački voz”- poslužite sve leskovačke delikatese odjednom!

Leskovački ćevapčići na štapiću s kajmakom

Izvorni leskovački začini, duplo mlevenje i prvoklasno meso sa kajmakom za nezaboravne mesne užitke. Za pravi “leskovački voz”- poslužite sve leskovačke delikatese odjednom!

Leskovačka pljeskavica

Izvorni leskovački začini, duplo mlevenje i prvoklasno meso sa kajmakom, za nezaboravne mesne užitke. Za pravi “leskovački voz”- poslužite sve leskovačke delikatese odjednom!

480 g

Vražja Leskovačka kobasica

Neka pikantna leskovačka kobasica zažari i u vašim ustima. Za pravi “leskovački voz”- poslužite sve leskovačke delikatese odjednom!

420 g

Mini burgerji

Kada mešavini prvoklasne mlevene govedine i svinjetine pridodamo komadiće dimljene hamburške slanine i sira te sve zajedno oplemenimo još i odabranim izborom začina koji se pobrinu za pravi leskovački ukus, nastaje gozba koja će obuzeti i oduševiti i one najizbirljivije. Za pravi “leskovački voz” poslužite sve leskovačke delikatese odjednom!

480 g

Teleći čevapčici

Mljevena teletinu sa pažljivo odabranim začinima koji daju pravi ukus Leskovca. Ovaj jedinstveni proizvod na tržištu savršeno dopunjuje korpu Leskovački specijaliteti.

Leskovačka kobasica

Stoodstotno svinjsko meso visokog kvaliteta kojem naši AVE majstori pridodaju so i pomno odabrane začine, to je tajna jedinstvenog ukusa naših kobasica za žar. Odličan odabir za sve vrste piknika i gozbi.

AVE Burger

Najprimjenjiviji recept za odabranu smesu mlevenog 100% goveđeg sa dodatim začinima. Tradicionalna kvaliteta za sve koji vole klasiku. Prava debljina i sastav stvaraju punu sočnost i izvrstan ukus. Burger za zabavni i puni obrok.