Klasik

Ćevapčići

Prokušani recept za odabranu smesu mlevene govedine i svinjetine s dodatkom začina. Tradicionalan kvalitet za sve koji se pridržavaju klasika.

480 g in ca. 1300 g

Pljeskavice

Prokušani recept za odabranu smesu mlevene govedine i svinjetine sa dodatkom začina. Tradicionalan kvalitet za sve koji se pridržavaju klasika. Sa prilogom za savršen ukus mesa ili u hamburgeru za zabavan i pun obrok.

480 g in ca. 1300 g

Pljeskavica sa sirom

U pljeskavici sa sirom pored začinjenog svinjskog i goveđeg mesa naći ćete i ukusan sir. Tako obogaćena pljeskavica samo će još više da vam prija.

Burger klasik

Najprimjenjiviji recept za odabranu smesu mlevenog goveđeg i svinjskog mesa sa dodatim začinima. Tradicionalna kvaliteta za sve koji vole klasiku. Prava debljina i sastav stvaraju punu sočnost i izvrstan ukus. Burger za zabavni i puni obrok.

320 g

Burger sa sirom

»Burger« sa sirom nadgradnja je klasičnog burgera. Sir daje proizvodu pun okus i povećava sočnost goveđeg mesa.

320 g

Kobasica za žar

Stoodstotno svinjsko meso visokog kvaliteta kojem naši AVE majstori pridodaju so i pomno odabrane začine, to je tajna jedinstvenog ukusa naših kobasica za žar. Odličan odabir za sve vrste piknika i gozbi.

Kobasica za žar pikant

Pikantna kobasica za žar se pored izvanrednog svinjskog mesa istiće i odabranom mešavinom začina koji kobasici daju karakteristično pikantan ukus. Pikantne kobasice za žar su pravi izbor za sve one koji vole vražje i vruće užitke.

Grill Frankfurter

Frankfurter XXL je izvrstan sa roštilja, a svojom dužinom vam omogućava nešto više kreativnosti u pripremi posebnih piknik jela ili dopunu klasičnog ručka ili večere.

360 g